113
Kitas

Avinas

Šią savaitę svarbu neskubėti tiek kelyje, tiek perkant mokyklinius reikmenis. Išsiaiškinkite, ko iš ties reikės, nes šią savaitę finansai linkę greičiau ištekėti.

Po truputį įeisite į ką tik prasidėjusių sudėtingesnių darbų ritmą. Savaitės pradžioje galite pasijusti kaip daug dirbanti skruzdėlytė, kurios pastangos priimamos kaip natūralus dalykas, pasiūlant vis papildomų užduočių. Pravers jūsų gebėjimas atsirinkti tai, kas svarbiausia.

Esminiams sprendimams ir permainoms ypač palankus ketvirtadienis. dieną jus gali aplankyti netikėtos idėjos. Tai palankus laikas ieškantiems darbų, norintiems kurti kažką savo.

O štai penktadienį, Jupiterio kelionės griaunamuoju laipsniu įtakoje, pravers kantrybė, sunkiau gali vykti derybos, o įsipareigojimus prisiėmę kai kurie gali neskubėti juos įvykdyti. Svarbu nenusivilti, jei jūsų idėjos ne iš karto būtų įgyvendinamos. Parodykite didesnį atkaklumą ir ryžtą.

Labiausiai šiuo metu jus džiugintų gebėjimas rasti laimę ir nedideliuose dalykuose. Kasdienius darbus atlikdami pasidžiaukite, kad esate vieni kitiems reikalingi ir mylimi.

O savaitgalį skirkite laiko pabūti gamtoje, smagiems lauko ar stalo žaidimams. Tegu jūsų šypsena kurs gerą nuotaiką ir artimiesiems praskaidrins prasidėjusio rudens dienas!

Šaunios jums savaitės!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas