Tiek R. Kurtinaičiui, tiek S. Žukauskienei tai jau antroji santuoka. Iš pirmųjų santykių krepšinio legenda turi dukrą Laurą ir sūnų Giedrių. S. Žukauskienė iš pirmos santuokos turi dukrą.

Rimas ir Skirmantė susipažino prieš 26-erius metus. Tuomet jau garsus sportininkas pažadėjo pavėžėti draugus, kurių kompanijoje buvo ir daili modeliu dirbanti vilnietė.

S. Žukauskienė tuo metu jau buvo išsiskyrusi ir augino dukrelę. Netikėtai dviejų žmonių širdyse įsižiebė aistra, kurios neatšaldė tūkstančiai įsimylėjėlius skiriančių kilometrų.

„Mūsų meilė – beprotiška, – tuomet užplūdusį ir iki šiol neblėstantį jausmą dar 2007-aisiais apibūdino Skirmantė. – Jei vyras nenori moters matyti, jie niekada nebesusitiks.

R. Kurtinaitis su S. Žukauskiene romantišką ryšį ėmė puoselėti dar būdamas vedęs buvusią žmoną Rūtą.

Pirmieji gandai apie pašlijusius šeimos santykius pasklido dar 1997-aisiais, kai legendinis krepšininkas tapo Lietuvos kūno kultūros ir sporto departamento generaliniu direktoriumi.

Tuomet vyrą kai kuriuose renginiuose galima būdavo pamatyti lydimą ne žmonos, o Skirmantės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)