Po legendinio Alos Pugačiovos ir Filipo Kirkorovo vadybininko O. Nepomniaščij mirties nuo Maskvos knygynų lentynų buvo praktiškai nušluotas visas jo skandalingų memuarų tiražas.

Knygą, kuri vadinasi „Kartą ateis rytojus“ O. Nepomniaščij parašė dar prieš 17 metų. Bet joje aprašytos Rusijos šou verslo žvaigždžių, darbui su kurioms vadybininkas paskyrė savo gyvenimą, užkulisinio gyvenimo smulkmenos stebina ir šiais laikais. Dabar O. Nepomniaščij memuarų praktiškai neįmanoma gauti.

Knygoje O. Nepomniaščij aprašo daugybę įdomių smulkmenų iš žvaigždžių gyvenimo. Pavyzdžiui, kelis puslapius užima aprašymas, kaip O. Nepomniaščij pamatė visiškai nuogą Sofiją Rotaru, netyčia gastrolių metu atidaręs jos miegamojo duris. Anatomines S. Rotaru kūno detales O. Nepomniaščij aprašo su susižavėjimu.

Taip pat vadybininkas pravėrė ir asmeninio dainininkės gyvenimo uždangą, užsiminęs, kad ne kartą gastrolių metu jos numeryje matė Taivančiką (verslininką Alimžaną Tochtachunovą), be to, tapo liudininku, kaip jai rodo dėmesį dabar jau Anapilin išėjęs Japončikas (verslininkas Viačeslavas Ivankovas, nužudytas 2009 m.).

Didžiąją dalį O. Nepomniaščij knygos sudaro atsiminimai apie jo darbą su A. Pugačiova. Pavyzdžiui, išsamiai aprašomas grandiozinis skandalas, kurį iškėlė jauna Ala devintojo dešimtmečio pabaigoje viename iš Sankt Peterburgo viešbučių. Tada žvaigždei nedavė jos mėgstamo numerio, kuriame ji buvo įpratusi apsistoti per gastroles.

Apie A. Pugačiovos sukeltą barnį su viešbučio direktore tuo metu sužinojo visi sovietiniai laikraščiai. Dainininkė gavo papeikimą valstybiniu lygmeniu, ją imta persekioti. Kaip prisiminė O. Nepomniaščij, „Ala tada galvojo išvykti iš Rusijos.“

Memuaruose netrūksta ir humoro. Pavyzdžiui, O. Nepomniaščij vaizdingai aprašo, kaip per gastroles A. Pugačiova atvyko į paprastą diskoteką, vykstančią vieno iš Rusijos provincijos miestų kultūros namuose. Žvaigždė labai nustebo šokiuose išvydusi visą savo muzikantų kolektyvą, kurio visi nariai buvo apgirtę nuo alkoholio. Tada dainininkė tiesiog sunaikino O. Nepomniaščij, kuris nuo to atsitikimo ėmė labai griežtai prižiūrėti discipliną žvaigždės komandoje.

Taip pat vaizdingai O. Nepomniaščij aprašo ir dešimtojo dešimtmečio pradžios šou verslo skiriamuosius bruožus, pavyzdžiui, užsienio gastroles, dėl kurių sovietų estrados žvaigždės tiesiog pešdavosi. O. Nepomniaščij rašo niekada nepamiršiantis jauno Filipo Kirkorovo sugrįžimo iš pirmųjų gastrolių Mongolijoje.

Su susižavėjimu savo kolegoms pasakodamas apie savo pirmąją kelionę į užsienį, F. Kirkorovas, nepaisydamas vasaros karščio, kelias valandas nenusiėmė atsivežtos prabangios lapės kailio kepurės ir kitų tais laikais deficitinių kailinių apdarų.

Svarbiausia naujiena knygoje yra pasakojimas apie tai, kaip A. Pugačiova ir F. Kirkorovas lankėsi Izraelio klinikoje, kur tikrinosi, ar nėra užsikrėtę AIDS. Tokio patikrinimo priežastis buvo jos buvusio vyro, Jevgenijaus Boldino, kuriam diagnozavo hepatitą, testų rezultatų painiava.

O. Nepomniaščij rašo, kad J. Boldino, kuris darytis tyrimų nuvyko į Londoną, padėjėja dėl kalbų painiavos nusprendė, kad vyrui rasta mirtina liga. Apie tai sužinojusi A. Pugačiova, kuri su J. Boldinu išsiskyrė ne taip seniai, supanikavo ir išskubėjo į kliniką kartu su F. Kirkorovu, už kurio buvo neseniai ištekėjusi. Kilus bendrai panikai, patikrinti dėl AIDS nusprendė ir patį O. Nepomniaščij.

Prodiuserio teigimu, jie lengviau atsikvėpė tik tada, kai Izraelio klinikoje juos visus iš eilės pakvietė į kabinetą ir paskelbė, kad ŽIV infekcijos nė vieno jų organizme nerasta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)