113
Kitas

Avinas

Naujieji mokslo metai rugsėjo 1-ąją prasidės žiediniu Saulės užtemimu Mergelės ženkle. Kaip būtų gerai, kad priešingai šiam nepalankiam ženklui, nebūtų apsunkintas mokinukų gyvenimas dideliu namų darbų krūviu, o būtų pagalvota apie išėmimą iš mokinių mokymo programų pasenusios, perkrautos informacijos, labiau pasirūpinta mokinių sveikata.

Ypač pasirūpinkite mažaisiais, kurie pradės lankyti mokyklą. Šį mėnesį reikalingas ypatingas atsargumas ir atidumas keliuose ir buityje.

Antrąją rugsėjo savaitę reikės įeiti į sudėtingesnių prasidėjusių darbų ritmą. Padaugės su vaikais susijusių rūpestėlių, daugiau finansų būsime linkę išleisti jų reikmėms.

Darbuose šiuo laikotarpiu reikės daugiau kantrybės, dėl Jupiterio kelionės griaunamuoju laipsniu, sunkiau vyktų derybos. Svarbu nenusivilti, jei jūsų idėjos ne taip greit bus įgyvendinamos. Vėliau galite rasti kitų, papildomų galimybių ir darbų. Labiausiai šiuo metu jus džiugintų gebėjimas rasti laimę ir mažuose dalykuose.

Rugsėjo 16 d. vėlai vakare įvyks ir dalinis šešėlinis Mėnulio užtemimas. Stenkitės nepriekaištauti dėl smulkmenų, nereaguoti per karštai, jei jūsų nuomonės nepriima iš karto.

Rugsėjo pabaiga – harmoningesnė, Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, seksis vesti derybas, laikas palankesnis svarbių dokumentų ruošimui, naujoms idėjoms. Seksis mokantiems sutarti, išklausyti kitą, kartu ieškoti kompromiso. Skirkite daugiau laiko ne tik darbams, bet ir sau, maloniems užsiėmimams, poilsiui.

Sėkmės jums rugsėjį!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas