Lietuvos duetas D grupėje laimėjo abu susitikimus ir iškart pateko į ketvirtfinalį. Jame M. Povilaitytė ir K. Virbickaitė 2-0 (21:18, 21:11) nugalėjo kitą mūsų šalies porą Ievą Vasiliauskaitę ir Jekateriną Kovalskają.

Pusfinalyje lietuvės po 37 min. trukusios kovos 2-0 (21:19, 25:23) įveikė latves Alisę Lecę ir Martą Ozoliną ir tik finale 0-2 (12:21, 24:26) pralaimėjo gerai žinomoms ukrainietėms Valentinai Davidovai ir Jevgenijai Ščipkovai.

I. Vasiliauskaitė ir J. Kovalskaja C grupėje iškovojo vieną pergalę ir patyrė vieną nesėkmę, o aštuntfinalyje 2-0 (21:14, 21:19) nugalėjo ruses Tatjaną Kopylovą ir Anastasiją Petruniną.

Vyrų varžybose Lietuvos atstovai Robertas Juchnevičius ir Artūras Vasiljevas neįveikė grupės etapo.

Rugsėjo 1-4 dienomis Jūrmaloje vyks Europos čempionato etapas „Jūrmala Masters“. Kvalifikacinėse varžybose savo jėgas išmėgins ir keturios Lietuvos poros. Tai vaikinai Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis, merginos Urtė Andriukaitytė ir I. Vasiliauskaitė, Ieva Dumbauskaitė ir Irina Zobnina, M. Povilaitytė ir K. Virbickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)