Laimėtojus skelbsime jau penktadienį.

Dešimtis milijonų įrašų pardavusi roko grupė „Nickelback“ Lietuvoje koncertuos rugsėjo 10 dieną, Kauno “Žalgirio” arenoje. Visus grupės 2016 m. koncertus “apšildo” Kanados rokeriai “Monster Truck”. Šio turo koncertai įvyks net 30 Europos miestų.

50 milijonų parduotų įrašų ir JAV žurnalo „Billboard“ suteiktas geriausios praėjusio dešimtmečio roko grupės titulas – tai tik pora įrodymų, kad „Nickelback“ roko pasaulyje užima išskirtines pozicijas.

„Nickelback“ gali pasigirti dešimtimis muzikos apdovanojimų, visame pasaulyje populiariais hitais, pasirodymais didžiųjų roko festivalių scenose ir jau aštuoniais studijoje įrašytais albumais. Visame pasaulyje išgarsėjo 2001-aisiais – eterį sudrebinusiu hitu „How You Remind Me“, kuris pasiekė pirmąją vietą JAV perkamiausių singlų sąrašuose ir žurnalo „Billboard“ vėliau buvo pripažintas geriausiu dešimtmečio roko kūriniu.

Daina buvo nominuota „Grammy“ statulėlei, tapo ir dažniausiai JAV radijo praėjusį dešimtmetį transliuotu kūriniu – eteryje ji skambėjo daugiau nei 1,2 milijono kartų ir iki šiol yra laikoma „Nickelback“ vizitine kortele.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)