„Siekdami ir toliau sėkmingai organizuoti verslą, turime nuolatos peržiūrėti esamus verslo modelius, ieškoti naujų galimybių efektyviai plėtrai esamose bei naujose užsienio rinkose.

Norime peržiūrėti visas verslų bei rinkų galimybes, įsivertinti organinę bei strateginę plėtrą visiems šiuo metu valdomiems verslams. Ypatingą dėmesį skirsime užsienio rinkoms, todėl patyrusio profesionalo prisijungimas prie „Vilniaus prekybos“ komandos leis mums sparčiau įgyvendinti užsibrėžtą strateginį grupės tikslą – didinti verslo dalį užsienio rinkose“, – sakė UAB „Vilniaus prekyba“ valdybos pirmininkė ir direktorė Raimonda Kižienė.

A. Martišauskas turi daugiau nei 15 metų darbo patirtį verslo vystymo bei projektų valdymo, strateginio valdymo, verslo įsigijimo bei pardavimo srityje finansų ir telekomunikacijų sektoriuose.

2008-2015 m. A. Martišauskas buvo banko „Finasta“ valdybos nariu bei verslo ir asmeninės bankininkystės tarnybos vadovu, 2015-2016 m. buvo „Klaipėdos naftos“ suskystintų dujų terminalo direktoriaus pavaduotoju verslo vystymui.

„Vilniaus prekybos“ valdybą nuo šiol sudaro penki nariai – valdybos pirmininkė Raimonda Kižienė ir valdybos nariai Aurelijus Burda, Petras Jašinskas, Oksana Kostogriz ir Aurimas Martišauskas.

UAB „Vilniaus prekyba“ per dukterines įmones – uždarąsias akcines bendroves „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ ir „Akropolis group“ – valdo prekybos centrų ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Ukrainoje.

„Vilniaus prekyba“ yra ir konsultacinis ekspertinis grupės įmonių centras, kaupiantis, apibendrinantis ir grupės įmonėms skleidžiantis geriausią praktiką, patirtį ir žinias verslo, finansų valdymo, mokesčių, teisės, komercijos ir ekonomikos srityse.

Bendrovė yra atsakinga už grupės įmonių veiklos analizę ir kontrolę, šių įmonių veiklos gairių ir strateginių veiklos krypčių nustatymą, veiklos koordinavimą bei grupės įmonių atstovavimą.

„Vilniaus prekybos“ kontroliuojamose įmonėse dirba per 35 tūkst. darbuotojų.