Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Slyvas nulupkite (tai padaryti bus lengviau, nei nuplikysite karštu vandeniu), išimkite kaulus ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Sumaišykite su cukrumi ir trupintu šokoladu.

Atšildytą tešlą iškočiokite į vieną didelį lakštą (jis neturėtų būti labai plonas).

Dėkite slyvų įdarą, tolygiai paskirstykite (žiūrėkite, kad nuo vieno krašto liktų 2-3 cm be įdaro).

Suvyniokite, gerai užspauskite galus ir šoną, paliktu krašteliu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Apibarstykite cukraus pudra ir valgykite jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai