Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Slyvos
1
kg
Juodasis šokoladas
100
g
Cukrus
2
šaukštai
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Slyvas nulupkite (tai padaryti bus lengviau, nei nuplikysite karštu vandeniu), išimkite kaulus ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Sumaišykite su cukrumi ir trupintu šokoladu.
Atšildytą tešlą iškočiokite į vieną didelį lakštą (jis neturėtų būti labai plonas).
Dėkite slyvų įdarą, tolygiai paskirstykite (žiūrėkite, kad nuo vieno krašto liktų 2-3 cm be įdaro).
Suvyniokite, gerai užspauskite galus ir šoną, paliktu krašteliu.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Apibarstykite cukraus pudra ir valgykite jau atvėsusį.
Atsiliepimai