„Knygas parduotuvėms ir knygynams tiekiame 10 metų, todėl puikiai suprantame skaitytojų poreikius - naujausias knygas jie nori gauti iš karto, kai tik šios išvysta dienos šviesą. Perkuknyga.lt sukūrėme tam, kad skaitytojai pageidaujamas knygas įsigytų greičiau, patogiau už patrauklią kainą,“ – teigia UAB „Medipresa“ direktorius Artūras Ledovskojus.

Perkuknyga.lt internernetinėje parduotuvėje skaitytojai ras naujausias bei prekybos vietose jau neparduodamas knygas – su kiekviena diena asortimentas tik didės. „Kiekvienas skaitytojas skirtingas: vienas ieško dalykinės literatūros, kitas – meilės romano ar knygelės vaikams.

Sieksime, kad kiekvienas apsilankęs perkuknyga.lt rastų lūkesčius atitinkantį asortimentą už patrauklią kainą,“ – apie elektroninei parduotuvei keliamus tikslus sako A. Ledovskojus, pažymėdamas, jog ateityje planuojama ne tik didinti knygų pasirinkimą, bet ir pasiūlyti įsigyti periodinės spaudos leidinių.

UAB „Medipresa” yra viena didžiausių įmonių Lietuvoje, teikiančių periodinių leidinių ir knygų platinimo paslaugas.

Įmonė įkurta 2003 metais. Šiandien ją valdo trys leidybos įmonės: UAB „Žurnalų leidybos grupė”, UAB „Ekspress leidyba” ir UAB „Veido periodikos leidykla”.

Leidiniai platinami visoje Lietuvoje, dirbama su su Jungtinės Karalystės, Airijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų pirkėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)