Produktai:

40 g druskos,
20 pipirų žirnelių,
0,5 l aliejaus,
500 g morkų,
500 g svogūnų,
1,5 kg paprikų,
1,5 kg pomidorų,
80 g cukraus,
250 ml 9 proc. acto.

Kaip gaminti:

Visas daržoves supjaustykite pusžiedžiais, svogūnus – žiedais, paprikas – šiaudeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Viską sudėkite į dubenį, suberkite cukrų, druską, supilkite actą ir aliejų. Kruopščiai išmaišykite, tada sudėkite salotas į stiklainius, į kiekvieną stiklainį įdėkite po 4 grūdelius pipirų.

Stiklainius sterilizuokite 1 val., paskui užsukite, apverskite, užklokite ir palaukite, kol atvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)