Reikės:

jautienos mėsos,
2 svogūnų,
saujos šaldytų šparaginių pupelių,
6 valg. š. sojos padažo,
2 valg. š. neutralaus aliejaus,
2 valg. š. kukurūzų miltų,
česnako skiltelės,
1 cm šviežio imbiero,
200 ml vandens,
austrių padažo,
pakelio stiklinių makaronų.

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis. Tada sumaišyti sojos padažą, aliejų, smulkintą česnaką (geriausia peiliu pjaustytą nei įspaustą), taip pat smulkiai pjaustytą imbierą bei miltus ir supylus ant mėsos gerai viską išmaišyti. Palikti mažiausiai trisdešimt minučių pastovėti.

Stiklinius makaronus pavirti dvi minutes šiek tiek pasūdytame vandeny ir nukošti. Svogūnus susipjaustyti stambiau. Į gilesnę keptuvę įpilti šiek tiek neutralaus aliejaus ir apkepti ant ganėtinai didelės kaitros svogūnus iki tol, kol šie beveik iškeps. Sudėti šaldytas pupeles ir kepinti, kol šios bus minkštos. Visą turinį atidėti į šoną.

Į keptuvę pilti šiek tiek aliejaus ir gana trumpai apkepti mėsą (ant didelio karščio, dažnai vartant). Sudėti daržoves, supilti vandenį ir leisti šiek tiek padažui sutirštėti. Paskaninti austrių padažu ir įmaišius stiklinius makaronus patiekti.

Skanaus!