Ingredientai

Bulvės 400 g
Krakmolas 0.5 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Pienas 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Morkos 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos faršą apkepkite keptuvėje su smulkiai pjaustytu svogūnu ir smulkiai tarkuotomis morkomis. Pagardinkite druska ir pipirais.

Bulves išvirkite ir sutrinkite.

Užpilkite karštu pienu ir išmaišykite.

Maišant suberkite krakmolą, varškę ir miltus.

Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Iš bulvių masės formuokite kukulius, į vidų įdėkite po šaukštelį kepto įdaro.

Kukulius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10-15 minučių.

Patiekite su sviesto ir grietinės padažu ar su pievagrybių padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai