Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 1 puodelis
Vanduo 0.5 puodelio
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Sviestas 6 šaukštai
Razinos 1 sauja
Brendis 150 ml
Porcijos: 6
Desertui gaminame šokoladinį pyragą su razinomis. Purus, minkštas ir labai kvapnus. Atvėsusį šokoladinį pyragą apšlakstykite tirpintu šokoladu.

Gaminimo eiga

1. Razinas užpilkite brendžiu ir palikite valandai.

2. Iki vientisos masės sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir karštą vandenį.

3. Įmaišykite kiaušinį, nusunktas razinas ir ištirpintą sviestą.

4. Tešlą supilkite į riebalais pateptą 20x20 cm dydžio kepimo skardą.

5. Kepkite iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes.

6. Kai atvės, apšlakstykite ištirpintu juoduoju šokoladu.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai