Svarbu žinoti, kaip tokioje situacijoje elgtis ir iš jos pasisemti visa, kas geriausia. Būtina žinoti, kaip užtikrinti, kad vienos nakties nuotykis ir liktų tik vienkartinis pasilinksminimas.

1. Partneris. Jeigu tikrai norite tik vienkartinio ir visiškai neįpareigojančio nuotykio, tam netiks pažįstamas žmogus. Jis neturi būti jūsų bičiulis, negali pažinoti jūsų draugų, giminaičių ar bendradarbių. Geriausia vienos nakties nuotykio partnerį rasti bare, naktiniame klube arba kitoje masinio susibūrimo pasilinksminimo vietoje. Tačiau pastaroji neturi būti jūsų pamėgta ir dažnai lankoma.

Juk nenorite, kad kitą kartą į ją užsukę sutiktumėte savo intymių šėlionių kompanioną?

Rinkdamiesi pernelyg nesigilinkite į smulkmenas. Nesvarbu, kad jis geria alų, o ne vyną, o ji kalba su juokingu akcentu. Juk renkatės ne antrąją pusę, todėl šios smulkmenos lovoje tikrai netrukdys. Svarbu, kad žmogus būtų patrauklus ir kurstytų aistras.

2. Tikslai. Prieš ryždamiesi vienos nakties nuotykiui, būsimam partneriui turite aiškiai pasakyti, kad neieškote jokių rimtų draugysčių ir norite tik smagiai praleisti naktį. Kam be reikalo daužyti kitų širdis ir leisti puoselėti tuščias viltis? Situacija bus daug paprastesnė, jeigu abu tikėsitės neįpareigojančio sekso.

3. Vieta. Geriausiai tiks viešbučio kambarys. Jokiu būdu negalima vienos nakties nuotykių kompaniono vestis į savo namus. Tai – per daug intymi, daug informacijos apie jus atskleidžianti erdvė. Jeigu naujas pažįstamasis (-oji) sumanys „prilipti“ prie jūsų ir nuspręs jus kartais aplankyti? Be to, supratę, kad nenorite tęsti aistringo nuotykio, galėsite tiesiog palikti viešbučio kambarį ir keliauti namo.

4. Nesuteikti informacijos. Jeigu esate tikri dėl vienkartinio meilės nuotykio, tuomet neturėtumėte tokiam partneriui suteikti detalios informacijos apie save. Geriausia nė nesakyti savo tikro vardo, neapsikeisti telefonų numeriais, nesakyti „Skype“ vartotojo vardo, el. pašto adreso, darbovietės pavadinimo ar kitų kontaktinių duomenų.

5. Nesivaržyti. Vienos nakties nuotykis – ideali proga išpildyti slapčiausius seksualinius įgeidžius. Juk tą žmogų matote pirmą ir paskutinį kartą gyvenime, tad nėra ko drovėtis.

6. Būti savanaudžiais. Pirmiausia derėtų paisyti savų poreikių. Juk su vienkartiniu partneriu nesieja nei draugystė, nei meilė ar kiti šilti jausmai. Vienas kitam neturite jokių įsipareigojimų. Todėl be sąžinės priekaištų galite tenkintis jo atliekamu oraliniu seksu arba išbandyti teikiančią beprotišką malonumą pozą, anksčiau nepatikusią nė vienam buvusiam partneriui.

7. Aiškios ribos. Prieš pasiduodami aistrai turėtumėte aiškiai sutarti, ko nenorite daryti ar išbandyti. Tokiu būdu neperžengsite ribų. Tai svarbu, kad seksas teiktų malonumą. Juk to čia ir susirinkote, tiesa?

8. Apsisaugojimo priemonės. Šis punktas be galo svarbus. Net jeigu naudojama kokia nors kita kontracepcijos priemonė, prezervatyvas būtinas. Juk nepažįstate vienos nakties partnerio ir nesate tikri, kad jis neserga lytiškai plintančiomis ligomis.

9. Kartu nemiegoti. Išbandėte viską, ką norėjote, ir jaučiatės visiškai patenkinti? Metas pasukti savais keliais. Jokiu būdu nederėtų kartu miegoti. Pabudus ryte jausitės tikrai nejaukiai, nežinosite, ką sakyti, kaip elgtis, kaip atsisveikinti. Kam viso to reikia?

10. Atsisveikinti. Vienas kitam suteikėte daug malonumo ir kartu praleidote smagią naktį, tad taip pat gražiai viską reikėtų ir užbaigti. Po lytinių santykių dar galite šiek tiek pasimyluoti, pasibučiuoti, kad užtvirtintumėte patirtą malonumą. Tuomet galite pajuokauti, kad jūsų laukia šuo, kad esate pernelyg prisirišę prie savo pagalvės ir negalite be jos užmigti arba tiesiog neturite švarių drabužių rytdienai, todėl metas vykti namo. Partneris supras, kad tai tik pasiteisinimai, tačiau tai maloniau nei girdėti: „Tai turbūt jau viskas... Mmmm, gal jau ir eisiu...“ arba kitą nejaukią frazę.

Įdomu

Anglijos mokslininkų duomenimis, moteris per savo gyvenimą vidutiniškai turi apie 4 seksualinius partnerius, o vyras – 9.

JAV mokslininkų atlikta apklausa rodo, kad kaskart orgazmą patiria apie 75 proc. vyrų ir tik 29 proc. moterų.

Kinsio instituto (JAV) duomenimis, statistiškai dauguma vaikinų nekaltybę praranda būdami 16,9 metų, o merginos – 17,4 metų.

Anksčiausiai nekaltybę praranda islandai (15,6 m.), vėliausiai – pietų ir pietvakarių Azijos merginos: Malaizijoje apie 23 m., Kinijoje – 22 m., Tailande – 20,5 m.

Penktadalis amerikiečių pripažįsta turėję vienos nakties nuotykių su bendradarbiais.

„Durex“ apklausos duomenimis, 51 proc. moterų mano, kad seksas be meilės nėra blogas dalykas, tačiau tik 54 proc. jų po vienos nakties nuotykio jaučiasi gerai ir nesigaili.

45 proc. amerikiečių išbandė vienos nakties nuotykį. Trečdalis jų yra rizikavę lytiškai santykiauti be jokios kontraceptinės priemonės.

Dauguma žmonių vienos nakties nuotykiui ryžtasi būdami apsvaigę nuo alkoholio.

Vidutiniškai lytinis aktas trunka apie 7,3 min.

JAV atliktos apklausos duomenimis, 66 proc. žmonių yra patenkinti turėtų seksualinių partnerių skaičiumi, 22 proc. norėtų, kad jų būtų buvę mažiau, o 12 proc. – daugiau.

Tyrimai rodo, kad tik 58 proc. JAV gyventojų nesidrovi savo partneriui pasakyti, ko iš tiesų jie trokšta lovoje.