Vaizdo įrašą, kuriame užfiksavo sukabintus vibruojančius ir skambančius puodelius, atsiuntęs skaitytojas DELFI rašė, kad neva į drebančias grindis parduotuvėje dėmesį atkreipė ne pirmą kartą. Vis dėlto, jį nustebino vibracijos lygis. „Ar saugu, kai drebėjimai būna tokio lygio?“, – stebėjosi jis.

DELFI kreipėsi į UAB „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovę Giedrę Bielskytę, kuri paaiškino,kad pirkėjo užfiksuota vibracija įvyko dėl prekybos centro „Panorama“ stovėjimo aikštelės atnaujinimo darbų.

„Prekybos centro administracija mus užtikrino, kad visi darbai yra atliekami saugiai ir pagal numatytus reikalavimus“, – nurodė G. Bielskytė.

Tai patvirtino ir UAB „Panorama LT“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė, nurodžiusi, kad vyksta „-1“ aukšto, skirto statyti automobiliams, atnaujinimo darbai.

„Darbai prasidėjo gegužės pabaigoje ir baigsis rugpjūčio pabaigoje. Šie darbai tikrai nekelia jokio pavojaus lankytojams, kadangi atliekami su profesionaliais partneriais ir taip pat kontroliuojami su išorine statybos priežiūros įmone. Vibracija „Rimi“ parduotuvėje buvo tuo metu užfiksuota būtent dėl tuo metu po „Rimi“ parduotuve vykdomais tos zonos parkingo atnaujinimo darbais. Labai apgailestaujame, jeigu lankytojui tai sukėlė abejonių, tačiau užtikriname, kad pavojaus nėra ir darbai greitu metu bus baigti. Lankytojai galės džiaugtis dar patogesniu ir atnaujintu „Panoramos“ parkingu“, – situaciją pakomentavo B. Kalanovaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)