Pirmas raundas vyko lygioje kovoje, kurioje dominavo gynyba. Daugiau atakavo kinas, bet taiklesnis buvo E. Stanionis (1:0). Antras raundas buvo atsargesnis ir taip pat lygus, o lietuvis teisėjų sprendimu jį laimėjo ir pirmavo 2:0.

Eimantas Stanionis (d)

Trečiame raunde E. Stanionis atidžiai gynėsi, tiksliai kontratakavo, iškovojo dar vieną tašką ir šventė galutinę pergalę vienbalsiu teisėjų sprendimu 3:0.

Varžovai puikiai pažįsta vienas kitą. Praėjusių metų pasaulio čempionato ketvirtfinalyje kinas po atkaklios kovos 2:1 įveikė lietuvį, tai šįkart tai buvo puikus revanšas.

Eimantas Stanionis (d)

„Bet dabar aš jau esu nebe tas, kaip tada. Esu patobulėjęs ir fiziškai, ir psichologiškai. Nors ir bus labai sunku, tikiuosi įrodyti savo pranašumą“, - tikino Europos čempionas E. Stanionis.

Lietuvis, rengdamasis olimpinėms žaidynėms, stovyklavo su Europos bokso elitui priklausančiomis Anglijos ir Rusijos rinktinėmis, todėl jaučiasi itin tvirtai: „Esu puikios formos.“

Eimantas Stanionis (d)

Pergalės atveju ketvirtadienį (rugpjūčio 11 d.) E. Stanionio lauktų kova su labai stipriu Uzbekistano atstovu Šachramu Gijasovu ar Ispanijos atstovu Youba Sissokho Ndiaye, o ketvirtfinalyje – veikiausiai su olimpiniu čempionu iš Kubos Ronieliu Iglesiasu.

Eimantas Stanionis (d)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)