Po pirmųjų dviejų kėlinių australai pirmavo tik 3 taškais (36:33), tačiau trečiajame kėlinyje spurtavo, įgijo dviženklę persvarą ir jos ne tik neišbarstė, bet ir dar labiau padidino.

Australus į priekį tempė NBA krepšininkai – įžaidėjas Patty Millsas ir vidurio puolėjas Andrew Bogutas, pelnę atitinkamai 21 ir 18 taškų. 14 taškų surinko dar vienas NBA žaidžiantis australas Aronas Baynesas.

Prancūzijos rinktinės gretose pasižymėjo Tony Parkeris, kurio sąskaitoje – 18 taškų. 13 taškų pridėjo Mickaelis Gelabale.

Australai už varžovus taikliau mėtė ir dvitaškius, ir tritaškius, 37-32 laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių ir suklydo tik 7 kartus. Tuo metu Prancūzijos krepšininkai padarė net 17 klaidų.

Nikola Batumas suklydo 4 kartus ir šiose rungtynėse pelnė tik 5 taškus.

Šioje grupėje taip pat žaidžia JAV, Serbijos, Kinijos ir Venesuelos ekipos.

Lietuvos rinktinė pirmąsias savo rungtynes žais sekmadienį, 20.15 val. su Brazilijos krepšininkais. Tai jau bus B grupės dvikova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)