O pirmasis varžovas sekmadienį bus ne kas kitas, o olimpiados šeimininkai – Brazilijos krepšininkai.

„Varžovai turi dar žinomų veidų, tas pats Nene. Visi žino, ką jis gali ir visi žino, kaip jis žaidžia. Nebus lengva jį stabdyti. Tačiau mes ruošiamės, ruošiame priešnuodį prieš juos ir bandysime stabdyti“, - po šeštadienio pirmosios treniruotės teigė J. Valančiūnas.

Anot aukštaūgio, sekmadienį bus svarbiausi du aspektai.

„Pagrindinis akcentas – apsiginti po krepšiu. Po to – neleisti laisviems mėtyti iš toliau. Vis dėlto pagrindinė Brazilijos jėga – po krepšiu. (…) Jau turime kelias dienas be varžybų – kokias 5-6 dienas – tai jau nuobodu treniruotis ir treniruotis. Reikia jau veiksmo, varžybų“, - įsitikinęs „centras“.

Penktadienio vakarą Lietuvos krepšininkai dalyvavo Rio olimpiados atidaryme „Maracana“ stadione.

„Tai buvo mano pirma atidarymo ceremonija. Londone praleidome, nes kitą dieną žaidėme rungtynes. Tai iš tikro buvo įspūdingas renginys, nuotaika iškart pasikeitė, pasijuto olimpinė dvasia. Tikrai nesigailiu, kad važiavau“, - teigė J. Valančiūnas.

Sekmadienį Lietuvos ir Brazilijos ekipos jėgas išmėgins nuo 20.15 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)