„Nukentėję sportininkai ir turistai yra mūsų svečiai Brazilijoje ir mes gailimės dėl to, kas įvyko. Tikiuosi, kad jie tai supranta. Mes susisieksime su saugumo tarnyba ir stengsimės kuo greičiau rasti atsakymą, kodėl, kur ir kas apiplėšė tuos žmones ir, ar galima kaip nors kuo greičiau sugrąžinti dingusius daiktus ir vertybes. Didžiulis prašymas visiems: neskaičiuokite pinigų gatvėje, brangius daiktus saugokite krepšiuose ir netraukite jų nesant būtinybei. Jei jūs būsite atidūs, rizika būti apiplėštiems - smarkiai sumažės“, – pareiškė M. Andrade.

Antradienį buvo paskelbta, kad Rio de Žaneire grasinant ginklais buvo apiplėšti keli Kinijos sportininkai ir žiniasklaidos atstovai. Žurnalistai neteko brangios vaizdo aparatūros, o fechtuotojai ir šauliai neteko pinigų ir kredito kortelių.

Olimpinės žaidynės Brazilijoje vyks rugpjūčio 5–20 d.

Lietuvos olimpinę rinktinę sudaro 68 sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)