Atlantas“ dabar yra mūsų pagrindinis varžovas. Rungtynės su juo visada būna pačios sunkiausios. Tačiau tikiuosi, kad nugalėsime, nes tai bus lemiama dvikova. Jei atsiplėštume – būtų truputį ramiau. Stengsimės ir bandysime įrodyti, kad esame geresni“, – prieš kelionę į Klaipėdą kalbėjo E. Vaitkūnas.

„Žalgirio“ kapitono nuomone, jo komandai neparankus „Atlanto“ žaidimo braižas – ilgi, aukšti perdavimai į priekį. Ten kamuolių tyko, kovoja ir atakas kuria greiti žaidėjai. Vienas tokių – prieš porą turų į Klaipėdą iš Prancūzijos grįžęs Andrejus Paniukovas.

„Atlantas“ ir be puolėjo iš Rusijos turi gerų žaidėjų. Tai – nebloga ekipa, tad teks kovoti ne tik su A. Paniukovu, o ir kitais“, – įsitikinęs Egidijus Vaitkūnas.

Uostamiestyje „Žalgiris“ nuolat susiduria ir su priešiškai nusiteikusiomis tribūnomis. E. Vaitkūno teigimu, tai žalgiriečių netrikdo, o kaip tik prideda papildomos motyvacijos.

„Atlantui“ atstovauja geri žaidėjai, tai – fiziškai labai galinga, stipri komanda. Šiemet su ja žaidėme dukart. Svečiuose buvo ypač sunku. Pralaimėjome, tad žinome, ką turime padaryti antradienį – parvežti tris taškus atgal į Vilnių, – akcentavo Donovanas Slijngardas. – Jei taip bus, atliksime labai gerą darbą, priversime kitas turnyro lentelės komandas bijoti, nes atitrūksime nuo jų. Taigi mums būtų puiku žengti šį gerą žingsnį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)