Į tai galima žiūrėti arba kaip į pramogą, arba kaip į galimybę aplankyti nematytas vietas kad ir Kaune, atkreipti dėmesį į paminklą, pro kurį kas dieną praeinate, bet nė karto taip ir neatkreipėte dėmesio. O gal taip galite susirasti draugų ir bendraminčių? Taip jau nutiko, kad apie šį žaidimą gali papasakoti ir garbaus amžiaus moteriškės.

Šis tas jau pasikeitė ir galbūt į gera – daugiau žmonių mieste, gryname ore. Labai maloniai nustebino išgirstas pokalbis tarp dviejų močiučių Kaune. Pirmoji paklausė, kodėl šioje vietoje renkasi tiek daug jaunimo, o antroji papasakojo, kad visi čia gaudo pokemonus ir todėl renkasi būtent čia, kur jų vieta ir daug jų galima rasti.

Nukrypome nuo temos: taigi, kur ta vieta, kur Kaune slepiasi pokemonai? Manau, geriausia vieta gaudyti „Pokemon“ Kaune – V. Putvinskio g. 60. Už karo muziejaus pasislėpusi paminklų instaliacija slepia bene geriausią vietą gaudyti pokemonus. Kuo ši vieta ypatinga? Joje yra keturi ypatingi „pokestop“. Kadangi čia susirenka ir daug žmonių, bent viename iš jų nuolat sukasi „Lure Module“ (funkcija, pritraukianti pokemonus), kurio dėka daug greičiau ir atsiranda taip laukiami padarėliai.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!