Tiesa, liūties taip pat būta neeilinės. DELFI jau rašė, kad ketvirtadienio pavakarę prasidėjus liūčiai Kaune net sutriko transporto eismas vienoje iš pagrindinių miesto transporto arterijų – Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje, dar kitaip vadinamoje „aklųjų“. Taip pat skendo ne viena mažesnė miesto gatvė, apie tai daugiau galite paskaityti čia.
Kaune rasti registracijos numerių ženklai

Praradus vieną ar abi registracijos numerio ženklo lenteles, dėl naujų ženklų būtina kreiptis į transporto priemones registruojantį VĮ „Regitra“ padalinį.

Ženklus taip pat galima užsisakyti svetainėje regitra.lt, prisijungus prie elektroninės VĮ „Regitra“ kelių transporto priemonių registravimo sistemos.
Kaune rasti registracijos numerių ženklai

Įtarus, kad registracijos numerio ženklai buvo pavogti, siūloma nedelsiant kreiptis į policiją ir informuoti apie vagystę.

Apie tai, kaip elgtis papuolus į didelę liūtį, galite pasiskaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)