Du sezonus Kolumbijos futbolo žvaigždė praleido Anglijos „Premier“ lygoje, kur nuomos pagrindais rungtyniavo Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ ekipose. Per tuo dvejus metus 30-metis puolėjas taip pat pasižymėjo vos 5 kartus.

Nieko keisto, kad po tokių prastų metų R.Falcao Anglijos klubams tapo nereikalingas ir grįžo į „Monaco“. Tiesa, į Prancūzijos klubą kolumbietis grįžo su trenksmu, o prieš sezono pradžią demonstruojama jo forma vėl primena tą patį seną gerą R. Falcao, kuris plėšė varžovų tinklus Portugalijoje ir Ispanijoje. Per septynerias draugiškas „Monaco“ rungtynes šią vasarą R. Falcao pasižymėjo 6 kartus, o dar vieną įvartį pridėjo ir pirmosiose oficialiose sezono rungtynėse – puolėjas iš Kolumbijos trečiadienio vakarą nuginklavo „Fenerbahče“ klubo vartininką.

Tiesa, UEFA Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo pirmosiose rungtynėse „Monaco“ turėjo pripažinti Turkijos klubo pranašumą 1:2.

Taigi, panašu, kad itin daug kalbų ir juoko pastaruosius dvejus metus kėlusi R. Falcao situacija verčiasi aukštyn kojom ir artėjantį sezoną matysime vėl žvėriškai rungtyniaujantį „El Tigre“.