Kačiukas Tviksas yra toks švelnus, toks šviesus ir toks minkštas - kaip pienės pūkas. Laikydamas tokį mažylį pajauti kiekvieną kačiuko įkvėpimą, širdelės plakimą ir nedidelį drebulį, nes juk tu esi toks didelis ir jam nepažįstamas žmogus.

Šiuo metu baltapūkiui Tviksui trys mėnesiai, jis buvo rastas tiesiog gatvėje. „Tautmilės“ prieglaudos darbuotoja Živilė pasakoja, kad nors kačiukas buvo visiškai murziukas, jo švelnumas ir meilumas nebūdingas lauke gimusiems kačiukams, tad labiausiai tikėtina, kad jis buvo išvarytas, bet gatvėje praleido nedaug laiko. Būtent dėl to mažylis neturi neįprastų baimių, drąsiai glaudžiasi prie žmogaus, yra sveikas ir guvus.

Tviksas labai draugiškas, smalsus, šiek tiek ramesnio būdo mažylis, kuris savo kompanija ir murkimu pradžiugintų daugelį žmonių. Padėkite jam rasti namus.

Taip pat dvi žavios ir žaismingos kalytės į „Tautmilės“ prieglaudėlę atvyko iš Juodšilių rajono. Jas ir brolį gūdžią naktį autobusų stotelėje rado pro šalį einantys žmonės. Šunelis šiuo metu jau ruošiasi kelionei į Vokietiją, būtent ten jo laukia naujoji šeima, o sesutės dar laukia savo mylinčių žmonių.

Šiuo metu mažylėms – keturi mėnesiai. Panašu, kad sesutės bus vidutinio arba didelio ūgio. Goja yra aktyvi, stipri, dominuojanti (visi žaidimai akimirksniu inicijuojami šios žavios juodukės), labai drąsi, meili. Tik pasilenkus arčiau ji iškart glaudžiasi prie rankų, o glostoma žiūri į akis su pasitikėjimu ir viltimi.

Gaja nuo savo sesers skiriasi ne tik pūkuotesnėmis ausimis, bet ir charakteriu. Ji kuklesnė, šiek tiek ramesnė, mielai prisijungia prie žaidimų, labai smalsi ir iš visos širdies nori prisiglausti prie žmogaus. Regis, ją galėtum glostyti iki begalybės ir to jai nebūtų per daug.

Žinoma, abi sesutės labai mėgsta dūkti, tyrinėti pasaulį, susipažinti su kitais šunimis ir linksmai leisti laiką, kaip ir visi tokio amžiaus šunyčiai. Prieglaudos darbuotoja Živilė teigia, kad dabar pats laikas švelniai šias sesutes atskirti, nes joms – tai atradimų laikas, smalsavimo etapas, tad išsiskyrimas nesukels papildomo streso.

Jei norite šiuos gražuolius priimti į savo namus, susisiekite su Živile Vilčiauskaite, „Tautmilės“ prieglaudos darbuotoja, tel. + 370 674 45 140.

Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.