„Esame pirmasis žiniasklaidos kanalas savo video turinį rodysiantis per ateities televizija vadinamą „Apple” priedėlį „Apple TV” Lietuvoje. DELFI TV atsiradimas „Apple TV” platformoje yra organiškas dviejų kompanijų inovacijų sinergijų rezultatas. Vystydami žiūrimiausią Lietuvoje internetinę TV bendradarbiaujame su progresyviausiais pasaulinio lygio inovacijų vystytojais. „Apple TV” įrenginys kartu su operacine sistema tvOS yra vienas moderniausių sprendimų ir kanalų, kuriuo mes galime pasiekti ir savo DELFI TV žiūrovus. Mūsų mobiliąją DELFI TV programėlę sukūrėme specialiai „Apple TV” operacinei sistemai galvodami apie visus „Apple” vartotojus, norinčius matyti DELFI TV savo namų TV ekranuose”, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Nemokamą DELFI TV programėlę, skirtą „Apple TV”, atsisiųskite čia.

Tokio bendradarbiavimo pradžia atspindi šiuo metu pasaulyje vyraujančias tendencijas ir pasikeitusius televizijos žiūrėjimo įpročius: vis daugiau žmonių užsisako paslaugas, leidžiančias žiūrėti juos dominančias programas jiems tinkamu metu, arba naudojasi programėlėmis kaip „iTunes” ar „Netflix”, kurias galima pritaikyti prie kiekvieno asmeninių poreikių.

Naujausių technologijų madas diktuojanti kompanija „Apple” įsitikinusi, kad televizijos ateitis – programėlės, kurios leistų žmonėms žiūrėti ją dar patogiau, kuriomis naudojantis būtų lengva rasti įdomų turinį ir dalintis juo su draugais. Būtent todėl jos siūlomų programėlių sąraše tarp daugiau nei 6000 aplikacijų atsirado ir DELFI TV, kur bus galima pamatyti vaizdo naujienas ir pramoginius siužetus iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Pasirodžius „iPhone“ bei „iPad“ daugelis svarbiausių inovacijų buvo skirtos mažiems ekranams. Dabar atėjo metas šiomis technologijomis pripildyti didesnius ekranus. Taip „Apple TV“ iškėlė televizorių į dar neregėtas aukštumas. Inovatyviame „Apple TV” įrenginyje veikia pažangi „tvOS” operacine sistema leidžianti itin patogiai ieškoti norimų vaizdo įrašų bei žaidimų.

Maža to, kaip „iPad” ir „iPhone”, „Apple TV” turi programėlių parduotuvę „App Store”, kur galima lengvai rasti ir įsigyti norimas programėles ir taip kaskart atrasti kažką naujo.

Žiūrovams per metus DELFI TV pasiūlo daugiau nei 1200 tiesioginių vaizdo transliacijų: koncertų, konferencijų, sporto varžybų, verslo ir politikos vaizdo transliacijų. Norintys neatsilikti nuo įvykių čia gali rasti trumpas dienos naujienas „120 sekundžių”, originalius video reportažus iš skirtingų pasaulio vietų ir svarbiausių įvykių, interviu su žvaigždėmis. Ir visa tai bus galima matyti savo namų televizijos ekrane su „Apple TV” įrenginiu.

Išmanųjį priedėlį „Apple TV" galite įsigyti visose autorizuotose „Apple” prekybos vietose: „iDeal”, „iDream”, „iShop.lt”, „Topo centras”, „Elektromarkt”, „Technorama” ir „Avitela”.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: M360.lt, Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)