Didžiausia problema buvo ta, kad tikra Jordano motina norėjo, kad jį įsisūnytų afroamerikiečių arba mišri šeima. Tik po to, kai tinkamų tėvų rasti nepavyko, Jordaną pagaliau atidavė Ingeborg. Pasak jos, vos pirmą kartą paėmusi Jordaną ant rankų ji suprato, kad jis turi tapti jos šeimos nariu, rašo timeallnews.ru.

Praėjus 20 metų moteriai buvo diagnozuota policistinė inkstų liga, ir jai reikėjo persodinti inkstą. Sūnus slapta nuo motinos nusprendė tapti jos donoru. Jam buvo atlikti būtini tyrimai siekiant patikrinti, ar jo inkstas tinka. Paaiškėjo, kad tinka.

Jordanas nedvejodamas sutiko operuotis, kad padėtų moteriai, kuri tiek dėl jo padarė. Kalbėdamas apie ją jis su ašaromis akyse aiškina, kaip jis dėkingas Ingeborg už tai, kad kažkada jinai jį įsivaikino. Vyras pasakė suprantantis, kad ji ilgai dėl jo kovojo ir nuo vaikystės labai daug dėl jo aukojosi, todėl dabar jis norintis jai atsidėkoti ir ja pasirūpinti.

Pasak jo, tai mažiausia, ką jis gali padaryti motinai, kad parodytų, kaip jis ją vertina ir myli. Apie tai, kad sūnus nusprendė tapti jos donoru, Ingeborg sužinojo prieš pat operaciją. Ji jam pasiūlė: „Pamąstyk. Tu dar gali atsisakyti.“ Bet Jordanas atsakė: „Ne, mama, aš tai noriu padaryti dėl tavęs.“

Operacija buvo sėkminga. Šiandien Ingeborg gali pasakyti tik viena: „Aš nė svajoti negalėjau apie tokį sūnų.“

Ne kiekvienas tikras sūnus ryžtųsi tokiam žygdarbiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)