Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Mieles sudėkite į nedidelį dubenėlį, suberkite cukrų ir ištrinkite.

2. Įpilkite truputį vandens ir gerai išsukite.

3. Alyvuoges gana smulkiai smulkiai supjaustykite.

4. Miltus suberkite į didelį dubenį. Padarykite duobutę, į ją supilkite mieles, vandenį, aliejų, suberkite druską, alyvuoges ir užminkykite tešlą.

5. Dubenį uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite valandai šiltai, kad tešla pakiltų.

6. Pakilus tešlai padalinkite ją į kelias dalis, suformuokite norimos formos kepaliukus ir dėkite į miltais pabarstytą kepimo skardą.

7. Palikite truputį pakilti ir dėkite į įkaitintą iki 210 laipsnių orkaitę.

8. Kepkite, kol pakils ir gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai