Argentinoje šiuo metu yra žiema, todėl oro sąlygos nelepina. Bet to, kas įvyko Buenos Airėse, niekas nesitikėjo: visą dieną lijęs lietus prasiveržė pro arenos stogą - ant parketo vanduo lašėjo net penkiose vietose.

Dėl šios priežasties 1 val. Lietuvos laiku turėjusios vykti akistatos su Australija pradžia buvo nukelta 30 min., tačiau vėliau bendru trenerių nutarimu išvis net nebuvo pradėta.

„Negalime pasidžiaugti esamomis sąlygomis Argentinoje. Jau treniruočių metu pasigedome šiltesnio šeimininkų dėmesio. Kėlėme reikalavimus, bet nelabai buvo kam kelti. Šita salė yra kiaura ir abi komandos bijojo, kad žaidėjai bus traumuoti. Labai didelė rizika gauti traumą“, - pasakojo saviškiems treniruotę surengęs J. Kazlauskas

Bet ši pertrauka – gera galimybė išsilaižyti žaizdas: Marius Grigonis vis dar gydosi skilusį dešinės rankos smilių, o Mantas Kalnietis sveiksta po kairės čiurnos skausmų.

Iki Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių likus vos 10 dienų, J. Kazlausko auklėtinių dar laukia trys draugiški mačai. Buenos Airėse lietuviai naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį žais su Argentina.

Tuomet Lietuvos rinktinės laukia skrydis į San Paulą, kuriame bus sužaistos dar dvejos draugiškos rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)