Jame dalyvaus stipriausios vaikinų ir merginų komandos iš Rytų Europos šalių.

Vaikinų turnyre dalyvaus keturios Lietuvos poros, tarp jų – Lietuvos jaunių čempionai Patrikas Stankevičius ir Marius Alaunis. Jie yra didžiausia lietuvių viltis šiame turnyre.

Iš viso vaikinų varžybose užsiregistravo 16 porų iš Rusijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Armėnijos ir Lietuvos.

Merginų varžybose dalyvaus 13 komandų iš Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos ir Lietuvos.

Lietuvos jaunių čempionės Agnieška Paškevič ir Jekaterina Kovalskaja tikisi prie savų sirgalių kovoti dėl aukščiausių vietų.

„Turnyrui esame nusiteikusios kovingai. Tikimės aukso medalių. Žaisime namuose ir dėl to labai džiaugiamės. Kaip daugelis sako, namų sienos visada padeda. Šią vasarą turime labai daug turnyrų ir rodome gerus rezultatus. Šis EEVZA turnyras bus puiki galimybė išbandyti jėgas prieš ateinančias kovas. Labai stengsimės nudžiuginti Lietuvą savo žaidimu ir rezultatu“, – sakė A. Paškevič.

Turnyras „Credit24“ arenoje prie Baltojo tilto prasidės šeštadienį. Pusfinaliai ir finalai bus žaidžiami sekmadienį.

Po EEVZA jaunių čempionato, pajėgiausios Lietuvos jaunių komandos išvykos į FIVB U19 pasaulio čempionatą Larnakoje, Kipre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)