Taip, tarp varpos dydžio ir vyro pasitikėjimo savimi egzistuoja neginčijamas ryšys. Jei šis ryšys neegzistuotų, kažin ar tiek daug vyrų kasdien galvotų apie tai, rašo „Huffington Post“.

Daugelis turbūt kuo puikiausiai žino, kad varpų būna pačių įvairiausių formų ir dydžių. Žmonių būna aukštų ir žemų, skiriasi mūsų odos spalva, taigi neišvengiamai skiriasi ir varpos.

Kalbant apie pasitikėjimą savimi, svarbūs trys dalykai.

Pirma, turite gerai jaustis toks, koks esate.

Jei niekaip negalite susitaikyti, kad jūsų varpa tėra vidutinio dydžio, per maža ar per didelė, niekada nesijausite gerai. Juk dauguma nori būti sveiki, pozityvūs ir pasitikintys savimi. Taigi labai svarbu priimti tai, ką turite, ir pripažinti, kad kitaip nebus, nepriklausomai nuo to, kaip ilgai norėsite ar svajosite apie kitokią situaciją.

Dauguma berniukų dar paauglystėje patiria nusivylimą dėl savo pasididžiavimo, nes žiūrėdami pornografinius filmus mato milžiniško dydžio aktorių organus. Kai kurie netgi išdrįsta „pasiskolinti“ tėvų banko kortelę tam, kad įsigytų „stebuklingų“ varpą didinančių priemonių.

Antra, atėjo laikas tvarkytis su tuo, ką turite.

Taigi dar kartą pakartokite sau, kad varpą turite visam gyvenimui ir kitos jau nebus. Juk mūsų kūnas – tai šventykla, o šalia šventovės neteršiame, šventyklos sienų netepliojame. Sau turite skirti vien tik malonius žodžius, ypač kreipdamiesi į savo pasididžiavimą. Kartais vyro lyties organas netgi vadinamas šeimos brangenybe ir tai yra tikrų tikriausi tiesa. Kadangi tai – brangenybė, su ja reikia elgtis pagarbiai.

Trečia, dažniausiai vyrams varpos dydžio klausimas atrodo itin aktualus, nes jie nerimauja, ar gali patenkinti savo seksualines partneres.

Tenka pripažinti, kad nuo varpos dydžio priklauso patiriamo pasitenkinimo stiprumas.

Vis dėlto žvelgiant iš emocinės perspektyvos būtina suvokti į tris esminius veiksnius, nulemiančius jūsų ir partnerio pasitenkinimą seksualiniu gyvenimu. Taigi svarbus yra pasitikėjimas savimi, maloni asmenybė ir patrauklumas. Visa tai įgyjama ir tikrai nėra susiję su varpos dydžiu.

Taigi, ar dydis svarbus? Dabar jau žinote atsakymą į šį klausimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)