Reikės:

3 l. sultinio vištienos arba vandens ir 2 kubeliai sultinio,
4 vištienos šlaunelės (turėjau keptų iš vakaro),
2 bulvės,
1 morka,
1 svogūnas,
1 paprika,
3 skiltelės česnako,
ryžių makaronų (kiek negaila arba kokio tirštumo norisi sriubos),
žalumynų,
prieskonių sriubai, druskos, maltų pipirų.

Į sultinį beriame kubeliais pjaustytas bulves (galima į bulvę įsmeigt peilį ir laužyti nelygiais gabaliukais, tada geriau suverda, jeigu norisi tirštesnės sriubos). Dedu smulkinta vištieną ir palieku virti apie 15 min.

Tada dedu makaronus ir toliau verdame, kol šlakelyje aliejaus apkepiname smulkintas daržoves iki gražios auksinės spalvos. Dar puikiai į šį daržovių reikalą tiktų ir pomidorai smulkinti, bet mano šeima nelabai mėgsta juos sriuboje. Verčiame visą šį turinį į puodą ir baigiami virti. Tada beriame prieskonius, žalumynus ir valio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)