Avinas

Labai užsispyrusios. Santykiuose su partneriu linkusios rodyti iniciatyvą. Labai detaliai apgalvoja įvaizdį, sugeba save pateikti taip, kad jos be jokio vargo randa bendrą kalbą su aplinkiniais. Todėl nesunkiai iš viso būrio gerbėjų išsirenka kavalierių.

Lovoje jos nemėgsta paklusti ir gali elgtis netgi egoistiškai. Jų poreikiai joms - svarbiausi.

Jautis

Gimusios po šiuo ženklu moterys itin jausmingos, tačiau kartu ir kaprizingos bei reiklios. Būtent tokios moterys verčia vyrą leisti dėl jų pinigus, tačiau jos ir „atidirba" už tai - kuo puikiausiai pateisina jo seksualinius lūkesčius.

Meilėje jos nuoširdžios ir švelnios, tačiau šios savybės visai negarantuoja, kad moteriai Jaučiui partneris neatsibos ir ji neims ieškoti aštrių pojūčių vyro pašonėje.

Dvyniai

Šios moterys pasižymi skvarbiu protu, įžvalgumu bei gebėjimu suprasti žmones. Iš vienos pusės, tai joms padeda gyvenime, tačiau iš kitos pusės, ieškant idealaus partnerio, šios savybės gali tapti rimta kliūtimi. Nes jos į vyrą dažnai žiūri kaip į draugą, o vyras Dvynių supratingumą bei rūpestį gali perskaityti kaip teigiamą atsakymą tolesnei santykių eigai.

Po šiuo ženklu gimusios moterys nevengia atsitiktinio sekso, tačiau iš tikrųjų prisiriša tik prie vieno partnerio, kurį laiko vertu savęs. Jei tokį sutinka, jų sąjunga tampa tobulos šeiminės laimės pavydžiu.

Vėžys

Šios damos yra itin aistringos asmenybės, tačiau viešumoje linkusios susivaldyti ir elgtis pabrėžtinai santūriai. Beje, daugumai moterų Vėžių atrodo, kad seksualiniai troškimai - tai silpnumo požymis, todėl jos siekia užgniaužti aistrą, kad tik nereikėtų priklausyti nuo vyro malonės.

Daugeliu atvejų šios moterys nutraukia santykius po pirmo kūniško artumo arba lieka su partneriu, tačiau būna dirglios, nepatenkintos, pažeidžiamos. Tačiau jeigu vyras pasitaikys kantrus ir supratingas, jis gali paversti Vėžiuką į švelnią ir meilią būtybę.

Liūtas

Jų išvaizda dažnai būna patraukli, tačiau apgaulinga - temperamento ir jausmų čia vargiai galima tikėtis. Šio ženklo moterys nelinkusios pamesti galvos iš meilės ir visuomet lieka šaltakraujiškos ir racionalios.

Moterys Liūtės kiekvieną naują gerbėją vertina kaip potencialų sutuoktinį, todėl sugeba išsirinkti gerą vyrą, kuriam tampa pavyzdinga žmona bei vaikų mama. Tačiau jei vyras pasitaikys aistringesnis, su didesniu libido, jis galis leistis į malonumų paieškas už šeimos ribų.

Mergelė

Jos pasižymi išskirtiniu grožiu, švelnumu ir nuolankumu, todėl vyrams yra klasikinis moters idealas. Šios moterys mėgaujasi vyrų dėmesiu ir populiarumu.

Jos - besąlygiškai atsidavusios savo vyrui partnerės, įskaitant ir intymiąją santykių pusę. Todėl jos niekada nesinaudos seksu kaip spąstais ar priemone tikslui pasiekti.

Beje, sukliudyti Mergelių asmeninei laimei gali jų naivus patiklumas ir drovumas.

Svarstyklės

Erotinis horoskopas šio ženklo atstoves apibūdina kaip galingiausio seksualaus temperamento moteris visame Zodiake, nors iš tikrųjų Svarstyklės retai teikia reikšmę intymiam gyvenimui.

Jos, pateisindamos savo ženklą, nuolat svyruoja - tai pakrypsta į vieną pusę, tai į kitą. Todėl šioms moterims netinka nei itin stiprus vyras, nei silpnavalis, nes abiem atvejais buvimas su tokiu partneriu joms nesuteiks malonumo ir pilnatvės.

Skorpionas

Šis ženklas pelnytai laikomas vienu seksualiausių ir aistringiausių. Po juo gimusiosios lemtingos moterys, verčiančios vyrus iš koto tiek savo grožiu, tiek ir protu.

Paprastai jos moka valdytis, rafinuotai elgtis, tačiau lovoje užmiršta visus apribojimus ir visiškai atsipalaiduoja. Vyrai moterų Skorpionių ilgai nepamiršta, o jei nesugeba išmesti iš galvos, tai palieka šeimą, vaikus, namą, gali aukoti netgi karjerą.

Tokia sutuoktinė vyrui tampa ištikima žmona ir palaiko jį visur ir visada.

Šaulys

Šios moterys patraukia vyrų dėmesį protu, smalsumu ir linksmu būdu. Sekse jų fantazija taip pat praktiškai beribė. Po šiuo ženklu gimusios damos moka mėgautis gyvenimu, todėl ir intymiame gyvenime siekia gauti kiek įmanoma daugiau malonumo.

Jos ilgai ieško savęs verto partnerio. Jei išteka, gali partnerį ir išduoti, tiesa, pakančiai žiūrės ir į vyro žygius į kairę.

Tačiau jeigu vyras nėra pasiruošęs ir susitaikęs su tuo, kad tokiai moteriai nuolat reikės naujų įspūdžių, santuokinė harmonija gali smarkiai susvyruoti.

Ožiaragis

Jos stengiasi laikytis visų padorumo taisyklių, tačiau, nors tai nepastebima iš karto, šio ženklo moterys yra seksualios ir linkusios greitai įsimylėti. Tokios damos sukuria geranoriškos, mielos ir rūpestingos moters įvaizdį, tačiau net ir būdamos santuokoje jos sugeba savo mylimąjį nustebinti savo seksualiniu alkiu bei aistra.

Jos gali išduoti vyrą, tačiau dėl tokio savo poelgio krimsis, gailėsis ir stengsis susigrąžinti pasitikėjimą ir reputaciją.

Vandenis

Šios moterys dažnai yra linksmo būdo, komunikabilios, turi daug draugų. Tačiau intymiame gyvenime jos kitokios. Seksas Vandenėms - ne pirmaeilis dalykas. Daugiausia, kam jos gali ryžtis, tai romantiškai nakčiai prie žvakių, tačiau laukinė aistra jų tikrai neaplankys ir ja jos neužlies partnerio.

Iš kitos pusės - tokios moters vyras gali būti ramus: žmona niekada jo neišduos. Tokios moterys - puikios partnerės vyrams su žemu libido.

Žuvys

Šio ženklo atstovės - kūrybingos asmenybės su išlavinta vaizduote ir intelektu. Tačiau jų pernelyg gilus panirimas į svajas, taip pat savo partnerio idealizavimas trukdo džiaugtis ir mėgautis kūnišku artumu, patirti malonumą.

Nežiūrint į tai, kad tokios moterys yra geros ir švelnios, dažnai pačios palieka vyrus.

Ir dar - Žuvys gali išduoti mylimąjį, netgi pačios nerasdamos priežasties, kodėl taip pasielgė.