Jums reikės:

1 stiklinės virtų bolivinių balandų (kynvos) kruopų
1 brokolio
saujelės saulėje džiovintų pomidorų
¼ svogūno
gabalėlio fetos arba tofu (veganiškam variantui) sūrio
alyvuogių aliejaus
balzamiko acto

Paruošimas:

Brokolius supjaustykite žiedynais ir blaširuokite – keliolikai sekundžių įmerkite į karštą vandenį. Sudėkite į dubenį kartu su virtomis bolivinių balandų kruopomis ir pakepintu svogūnu.

Pagal skonį įberkite druskos, jei reikia. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir balzamiko acto. Gerai sumaišykite. Prieš patiekiant ant viršaus berkite kubeliais supjaustyto fetos arba tofu sūrio bei supjaustytų džiovintų pomidorų.

Skanaus !

Receptą parengė livinn.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją