Išsiblaškiusio vairuotojo brolis pradėjo pagalbos kampaniją „GoFundMe“. Jis rašo tik iš žiniasklaidos sužinojęs, kad jo 28 m. brolis paėmė jo automobilį ir jį sudaužė.

„Metus laiko taisiau, investavau pinigus, kad automobilis padoriai atrodytų. O štai mano brolis sudaužė jį į medį, ieškodamas pokemonų. Nė nežinojau, kad jis vairavo mano automobilį, kol neperskaičiau žinių. Sunku patikėti, kad ta metalo krūva kadaise buvo automobilis. Stebuklas, kad brolis liko gyvas ir sveikas. Tikiuosi, tai jam buvo skaudi pamoka apie saugumą kelyje“, – rašo automobilio netekęs brolis.

Po šios avarijos policija įspėjo žaidimo gerbėjus būti atidesnius ir nežaisti žaidimo, vairuojant automobilį. Vairuotojus dėl šio milžiniško populiarumo susilaukusio žaidimo jau perspėjo ir JAV Nacionalinė eismo saugumo organizacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)