Ingredientai

Manų kruopos 1 stiklinė
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Kefyras 1 stiklinė
Sviestas 0.5 pakelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Pienas 1.5 stiklinės
Cukrus 3 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, kiaušinius ir kefyrą.

Suberkite miltus, kepimo miltelius, manų kruopas ir gerai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

Kepkite pyragą iki 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar pyragas iškepęs.

Pieną užvirkite, suberkite cukrų ir pakaitinkite.

Karštą ir iš kepimo formos neišimtą pyragą sulaistykite šiltu saldintu pienu.

Kai pyragas atvės, išimkite iš formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai