Ingredientai
Bulvės (didesnės)
7
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Prieskonių mišinys bulvėms
1.5
šaukštelio
Aliejus
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Fermentinis sūris
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Suberkite į dubenį, pabarstykite prieskonių mišiniu bulvėms ir išmaišykite.
Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite 4-5 mm storio griežinėliais.
Šoninę supjaustykite gabaliukais.
Šoninę ir pievagrybius suberkite į dubenį su bulvėmis.
Apšlakstykite aliejumi, sumaišytu su išspaustu česnaku. Išmaišykite.
Bulves suberkite į kepimo indą ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Po 30 minučių viršų apiberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 30 minučių.
Atsiliepimai