Moters vairuojamą BMW pareigūnai sustabdė L. Sapiegos gatvėje. Nedrausminga vairuotoja pareigūnų dėmesį patraukė dėl to, jog važiuodama naudojosi mobiliuoju telefonu.

Reminatis ATPK 124 straipsniu, už draudimo vairuotojams naudotis mobiliojo ryšio priemonėmis, kai jomis naudojamasi rankomis (išskyrus atvejus, kai stovinčios transporto priemonės variklis išjungtas), nesilaikymą skiriama bauda nuo 28 iki 86 eurų.

Agnė Zuokienė

DELFI susisiekus su A. Zuokiene, ši apgailestavo, kad tąkart tiesiog skubėjo į egzaminą: „Skambutis buvo svarbus, nes vėlavau į egzaminą ir tiesiog ne visai tiksliai žinojau, kokiame pastate ir kelintame aukšte“.

Moteris patikino, kad šį nusižengimą padarė pirmą kartą, o baudą jau spėjo susimokėti. Ir nors remiantis ATPK, mažiausia bauda siekia 28 eurus, nusižengusiems pirmą kartą ji dalijama pusiau, tad Agnei teko susimokėti vos 14 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)