Vienas jų buvo mano mokyklos meilė. Draugavome paskutiniais metais mokykloje, paskui meilė tęsėsi ir studijų metais. Buvome labai artimi, mylėjome vienas kitą. Studijavome skirtinguose miestuose, labai laukdavome kiekvieno savaitgalio, kad galėtume pulti vienas kitam į glėbį ir mėgautis mūsų meile ir aistra.

Trečiame kurse išvažiavau pusmečiui į Italiją. Tuomet ir prasidėjo didysis išbandymas mūsų santykiams. Sutikau daug naujų žmonių, vaikinai man rodė dėmesį, bet aš juos atstumdavau, kol atskriejo liūdnos žinios iš Lietuvos – mano vaikinas mane išdavė. Tai buvo didelis smūgis man, aiškintis santykius per atstumą buvo sunku. Neslėpsiu, iš to nusivylimo ir noro atkeršyti ne kartą pasidaviau italų ir kitų sutiktų vaikinų vilionėms.

Grįžus į Lietuvą santykių su pirma meile suklijuoti nepavyko ir mes pasukome skirtingais keliais. Mano širdis buvo sudaužyta, atrodė, kad gyvenimas neteko prasmės.

Tačiau netrukus sutikau simpatišką vaikiną, kuris rodė man daug dėmesio, kuris bandė užgydyti mano sielos žaizdas. Pradėjome draugauti, po kurio laiko nutarėme susituokti. Ir kai jau atrodė, kad gyvenimas teka ramia vaga, kai jaučiausi saugi, mylinti ir mylima žmona, vėl pasirodė JIS – mano pirmoji meilė.

Jis kvietė susitikti, sakė, kad vis dar tebemyli mane, kad negali pamiršti. Užbūrė mane savo dėmesiu ir aš pasidaviau jo vilionėms. Tai buvo beprotiškas laikas. Būdavo tokių dienų, kai iš nuodėmingo meilės guolio grįždavau tiesiai į savo teisėto vyro lovą. Jaučiausi siaubingai, bet negalėjau nutraukti šito ryšio.

Viskas truko keletą mėnesių iki tol, kol mano vyras pradėjo kažką įtarti. Jis pradėjo kelti pavydo scenas, pasidarė įtarus. Turėjau pasirinkti, turėjau nuspręsti, kuris iš jų man yra svarbesnis ir nustoti skaudinti juos abu ir kankinti save pačią.

Pasirinkau savo vyrą. Jis nesužinojo visų mano nuodėmių, manė, kad tik buvau porą kartų susitikusi su savo buvusiuoju, bet atleido man tai. Dabar turime gražią šeimą, auginame sūnelį ir dukrytę, puikiai sutariame, palaikome vienas kitą sunkiais momentais. Džiaugiuosi dėl savo pasirinkimo, tačiau sapnuose vis dar regiu savo pirmąją meilę, vis dar sapnuoju mus kartu. Matyt, ta pirmoji meilė visada liks mano širdyje ir kažkur giliai pasąmonėje.

Nuodėmingoji

*******************

Šis rašinys yra atsiųstas konkursui „Mylėjau du, o teko pasirinkti vieną“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)