Nuo liepos 16 iki liepos 19 dienos Venera ir Merkurijus globos Liūto Zodiako ženklą. Tai laikotarpis, kai galima sėkmingai užimti vadovaujamas pozicijas tiek verslo, tiek asmeniniame gyvenime.

Nuo 19 iki 21 dienos Venera ir Saturnas turės teigiamą poveikį finansams. Bus išspręsti piniginiai klausimai, kitos panašios problemos.

22-25 dienomis gali užpulti nostalgija. Iš praeities iškils seni jausmai. Tai puikus metas sutvarkyti visus nebaigtus reikalus ir atnaujinti buvusius santykius.

Liepos 30-ąją Venera pažada ypatingą dieną slaptiems meilės romanams.

Liepos pabaigoje ir rugpjūčio pradžioje dėl stebuklingo Urano ir Veneros poveikio gali gimti visiškai nauji santykiai. Ilgalaikis meilės jausmas rizikuoja peraugti į aukštesnį lygmenį.

Venerai peržengus Mergelės ženklą, dėl Marso ir Saturno poveikio sustiprės pagunda neįpareigojančiai meilei, dėl to gali kilti daug pavydo.

Kai Venera karaliaus Liūto ženkle, Avinams patariama nereikšti pretenzijų į kitų žmonių turtą, skirti daugiau dėmesio vaikams.

Jautis šiuo laikotarpiu gali prarasti tiek pinigus, tiek savo nepriekaištingą reputaciją. Pasitikite tik savo instinktais.

Vėžiams pasiseks finansų sektoriuje, tačiau reikės partnerio paramos.

Dvyniai ir Liūtai bus tikri valdovai ir valdys savo aplinką. Jie ypač gerai galėtų praleisti laiką su vaikais. Savirealizacija atneš laimės ir gyvenimo pilnatvės jausmą. Šiems Zodiako ženklams tai yra pats palankiausias laikotarpis.

Mergelės gali organizuoti atostogas ar ilgą kelionę, kur galės atsipalaiduoti nuo bendravimo.

Svarstyklės gali įsinarplioti į meilės trikampį. Dėl to šio Zodiako ženklo mylimųjų laukia sunkus laikotarpis.

Skorpionai sutiks žmogų iš praeities, kuris sukels daug teigiamų prisiminimų. Bet tik ne jų antrosioms pusėms.

Vandeniai bent trumpam ras meilę ir ramybę šeimoje. Tačiau ne be reikalo - šiuo laikotarpiu labaisvarbu daug dėmesio skirti artimiesiems ir mylimiems žmonėms.

Šauliui žadama kelionė ar išvyka, kurios metu gali užgimti stiprūs jausmai. Ši patirtis išlaisvins ir atvers naujas galimybes.

Vienintelis Ožiaragis bus nusiteikęs racionaliai. Vadovaudamasis ne jausmais, bet šaltu protu, jis per šį laikotarpį gali pasiekti daugiau nei per visus metus.

Žuvys bus pasinėrusios į nostalgiją, sugrįš į praeities jausmus. Galbūt netgi pačioje netikėčiausioje vietoje susitiks pirmąją meilę.