1. Tikslų iškėlimas ir gyvenimo planavimas

Jei nuo pat ryto susidėliosite gyvenimo tikslus, jie įleis tvirtas šaknis jūsų atmintyje ir pasąmonėje. Be to, ryte galėsite skirti šiek tiek laiko savo gyvenimo tikslui siekti. Be to, tai puikus metas prisiminti, ko dar nesate padarę.

2. Dienos planas

Vyturiai turi unikalią galimybę tinkamai suplanuoti dieną. Kai esate susidarę tikslų dienos planą, veikiate efektyviau ir produktyviau. Iškėlę tikslus galite drąsiai planuoti jiems siekti būtinus veiksmus.

3. Laikas sportui

Nesportuojantieji dažniausiai tikina tam paprasčiausiai neturintys laiko. Iš tikrųjų po sunkios darbo dienos į sporto salę nueiti nėra lengva. Tiesa, jei kelsitės anksti, tikrai rasite laiko trumpai mankštai, o gal netgi visavertei treniruotei sporto salėje. Rytinis sportas skatina cheminių medžiagų endorfinų išsiskyrimą organizme, o tai savo ruožtu garantuoja puikią nuotaiką visą dieną.

4. Laikas pusryčiams

Mums nuolat kartojama, kad pusryčiai – tai svarbiausias visos dienos maistas. Neišvengiamai tenka pripažinti, kad tai yra šventa tiesa. Pusryčiai mūsų organizmui reikalingi ne ką mažiau, nei automobiliams reikalingi degalai ir reguliari techninė priežiūra. Jei atsikelsite anksčiau, pusryčių tikrai nepraleisite.

5. Sėkmingų žmonių paslaptis

Socialinio tinklo „Twitter“ įkūrėjas Jackas Dorsey tikina kiekvieną rytą iš lovos pakylantis 5:30 val. Tada jis medituoja arba bėgioja parke. „Apple“ vykdomasis direktorius Timas Cookas darbinius laiškus elektroniniu paštu siųsti pradeda 4:30 val.

6. Visada vienu žingsniu toliau nei kiti

Ankstyvas kėlimasis skatina kūrybingumą ir pasitikėjimą savimi. Atsikėlę labai anksti turėsite itin daug jėgų. Jei visus skubius reikalus sutvarkysite iki 8 val., suprasite, kad esate pajėgūs pasiekti visų savo tikslų.

Be šių itin svarbių ankstyvo kėlimosi privalumų yra ir dar vienas ne ką mažiau reikšmingas faktas. 2,5 val. anksčiau nubundantys asmenys gyvena kur kas ilgiau, nes gauna papildomas 17,5 val. aktyvaus gyvenimo per savaitę. Per mėnesį papildomų valandų susikaupia net 70, o per metus – 840.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)