DELFI kalbinti didžėjai „Baltic Champions“ festivalį įvardijo kaip jaukų ir šeimynišką. „Festivalio teritorija nėra didelė, paprasta ir lengva viską pasiekti, – pasakojo vaikinai. – Žmonės šypsosi, žmonės laimingi.“

Vaikinai tikino, kad bene didžiausia festivalio „bomba“ tapo „Demolition Man“ pasirodymas. Reggae muzikos stiliaus atlikėjo iš Anglijos pasirodymas, pagal programą, turėjo vykti vos valandą, tačiau šiltai priimtas atlikėjas taip įsiaudrino, kad pasirodymą tęsė dar dvi valandas.

Pasidomėjus, ar po pasirodymo vaikinai ketina palikti festivalį, jie tik nusijuokė: „Manau, kad festivalį kuria patys žmonės, tai kaip mes galime išvažiuoti?“ Vėliau dar pridūrė, kad muzikos stilius, kurį parinko „Revolution“ organizatoriai, yra jų skonio, jiems patinka ir pati aplinka, tad jaučiasi čia išties ramiai ir jaukiai.

Atlikėjas „Thing“ pasakojo, kad festivalio publika išties stebino nuoširdumu ir atsidavimu. Šįmet atlikėjas šiame festivalyje dalyvauja pirmą kartą: „Tik šiemet atsirado techno scena, todėl automatiškai atsiradau ir aš“.

Prieš savaitę „Thing“ plokšteles sukiojo festivalyje „Tundra“, kitą savaitgalį dar linksmins vilniečius ir šiuo pasirodymu baigs savo pasirodymus festivalių scenose. „Vėliau šią vasarą noriu susikoncentruoti į kūrybą“, – šyptelėjo vaikinas.

Didžėjus Mamania savo pasirodymu publiką linksmino šeštadienį. „Gal pasirodžiau kažkiek per anksti, nes tuo metu dar dauguma kėlėsi iš palapinių, – šyptelėjo pašnekovas. – Bet pradėjau kiek lėčiau, o užbaigiau linksmiau ir greičiau, todėl manau, kad publika galėjo puikiai apšilti.“

Mamania tikino, kad publika, susirinkusi į „Revolution“ festivalį, puikiai žino, kokia muzika čia grojama, puikiai žino, ką jie mėgsta, tad šią publiką galima laikyti išrankia, tačiau tai tėra tik komplimentas.

Festivalis išties buvo skirtas elektroninės muzikos gerbėjams, organizatoriai nesiekė suburti dešimtis tūkstančių vasarotojų. Nuo penktadienio iki sekmadienio vykusiame festivalyje apsilankė apie 1300 žmonių, jų saugumu rūpinosi 30 apsaugos darbuotojų. Negana to, prieigas saugojo policijos pareigūnai su šunimis.

Panašu, kad festivalininkų saugumu buvo pasirūpinta išties atsakingai. O DELFI žiniomis, be šių apsaugos darbuotojų, festivalininkus saugojo ir akylai stebėjo net ir civiliais apsirengę policijos pareigūnai.

Vis dėlto penktadienio vakarą net keturiems asmenims durys į festivalį buvo užvertos – jie su savimi į teritoriją bandė prasinešti draudžiamų medžiagų. Dar dviem vaikinams festivalis baigėsi šeštadienį. Vieną jų ištiko epilepsijos priepolis, o kitą medikai su savimi išsivežė dėl agresyvaus elgesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)