Tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ duomenimis portalo DELFI realių vartotojų skaičius mobiliuosiuose įrenginiuose birželį siekė beveik 587 tūkst., antroje vietoje liki „15min“ su beveik 535 tūkst. realių vartotojų, toliau rikiuojasi „lrytas.lt“ (411 tūkst.), „tv3.lt“ (385 tūkst.), „alfa.lt“ (203 tūkst.) ir vz.lt (164 tūkst.).

„Vasarą žmonės paprastai mažiau laiko leidžia prie kompiuterių ekranų, tačiau tapo įprasta naujienas sekti mobiliuosiuose įrenginiuose. Džiaugiamės, kad daugiausiai žmonių renkasi mobiliuosiuose skaityti DELFI. Matome, kad prie to prisidėjo ir skaitytojų jau pamėgti projektai „Mano vasara“, reportažai iš Lietuvos pajūrio ir kitų karštų atostogų vietų, taip pat, žinoma, Europos futbolo čempionatas. Tikimės, kad ir likusią vasaros dalį skaitytojai liks su DELFI, nes mes pasiruošę ir toliau dalintis su jais pačiomis įdomiausiomis ir aktualiausiomis naujienomis“, – sakė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Vertinant bendrą skaitomumą visuose įrenginiuose DELFI taip pat išlieka pirmoje pozicijoje, išlaikydamas atotrūkį nuo konkurentų. Birželį DELFI pasiekė 1351 tūkst. „15min“ – 1149 tūkst., „lrytas.lt“ – 993 tūkst., „tv3.lt“ – 906 tūkst., „vz.lt“ – 725 tūkst., „alfa.lt“ – 697 tūkst. skaitytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)