Paklausus, kas nutiko, žmonės paaiškino, kad grįžtant iš Šiaulių sugedo jų automobilis, tad dabar bando surasti pagalbą. Pareigūnai, sužinoję, kad į bėdą patekę žmonės gyvena vos už poros kilometrų, patys pasisiūlė automobilį patempti.

„Mes sugaišom tik 15 minučių, o žmonės buvo labai dėkingi, nes pagalbos greitai nebūtų prisišaukę. Neturėjo net techninės pagalbos telefono numerio”, – įvykį prisimena R. Sutkus.

Po įvykio Vytautas ir Vaida Rusliai, kurių automobilį pareigūnai patempė, atsiuntė laišką Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą su nuoširdžia padėka:

„Prie aplinkkelio į Kairius, bevažiuojant sustojo mūsų automobilis, negalėjome nė pariedėti. Įjungę avarinį signalą ieškojome išeities. Netrukus privažiavo policijos automobilis, pareigūnai pasiūlė pagalbą – patempti automobilį iki mūsų namų. MŪSŲ ŠEIMA NUOŠIRDŽIAI DĖKOJA UŽ JŲ GERUMĄ. SĖKMĖS, JUMS, VISIEMS!“

Pareigūnas R. Sutkus prisimena, kad ir anksčiau ne kartą teko padėti panašiose situacijose atsidūrusiems žmonėms: „Neseniai padėjome jaunai vairuotojai, kurios automobilį nutempėme iki artimiausios degalinės, mat pasibaigė kuras“.

Norite pasidalyti savo padėka policijai? Rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt!