„Ledo ritulyje sergu už Kanadą nuo visiško bambizo amžiaus, kuomet televizoriai dar buvo metro storio, o pasaulyje vyko dviejų ideologinių sistemų kova - laisvasis pasaulis prieš valstybę vardu CCCP. Futbole už Portugaliją sergu pastaruosius 20 metų ir sirgsiu nepriklausomai nuo to, ar jie taps čempionais, ar neišsikapstys iš grupės.

Šį principą sulaužyčiau tik vienu atveju, jei Kanada ir Portugalija žaistų prieš Lietuvą. Ledo ritulyje tai šiuo metu atrodo neįmanoma, futbole...? O kodėl gi ne?“, – su šypsena savo komentarą feisbuke pradeda SEB banko prezidento patarėjas, neslepiantis, jog yra ištikimas pirmą kartą istorijoje Europos čempione tapusios Portugalijos rinktinės gerbėjas.

Savo emocingame komentare G. Nausėda pripažįsta, kad ir pats nėra ryškiausios portugalų žvaigždės C. Ronaldo egocentriškumo gerbėjas, tačiau nelsepia likęs priblokštas tuo, kaip finalo vakarą elgėsi Prancūzijos gerbėjai.

„Norėjau, kad jie skirstytųsi namo su ašaromis akyse“, – į kurtinantį švilpimą, kuriuo prancūzai išlydėjo traumuotą C. Ronaldo, reagavo G. Nausėda.

Siūlome paskaityti visas garsaus ekonomisto ir ištikimo sporto sirgaliaus G. Nausėdos komentarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)