Iškilmės vyko Venecijos (Italija) miesto Rotušės „Palazzo Cavalli“ rūmuose.

B. Schweinsteigeris 2014 metų pasaulio ir aštuoniskart Vokietijos čempionas su Miuncheno „Bayern“ klubu. Jis 7 kartus iškovojo Vokietijos taurę. Praėjusį traumų apkartintą sezoną jis atstovavo „Manchester United“ (Anglija) komandai ir laimėjo Anglijos futbolo asociacijos (FA) turnyrą. Saugas 20112-2013 metų sezone triumfavo Čempionų lygos varžybose.

A. Ivanovič 2008 metų Prancūzijos atviro teniso čempionato nugalėtoja. Tais pačiais metrais ji tapo Moterų teniso asociacijos (WTA) pirma pasaulio rakete. Ji 15-os turnyrų čempionė ir per visą karjerą uždirbo 12 mln. svarų sterlingų.

Pora draugavo nuo 2014 metų.

B. Schweinsteigeriui nelabai sėkmingai susiklostė praėjusį sekmadienį pasibaigęs Europos futbolo čempionatas. Jis pelnė vieną įvartį per grupės rungtynes su Ukraina (2:0), neįmušė baudinio ketvirtfinalio susitikimo su Italija 11 metrų baudinių serijoje (1:1, 8:7) ir uždirbo 11 metrų baudinį į savo vartus pusfinalio mače su Prancūzija, kuris turėjo įtakos tam, kad vokiečiai nepateko į finalą (0:2). B. Schweinsteigeris tame epizode kovodamas dėl kamuolio savo baudos aikštelėje neapdairiai atkišo ranką. Futbolininkas Vokietijos rinktinėje sužaidė 120 rungtynių.

A. Ivanovič birželio 27-ą pralaimėjo „Didžiojo kirčio“ serijos trečio sezono turnyro Vimbldono pirmame rate rusei Jekaterinai Aleksandrovai.

Šventėje dalyvavo nuotakos tėvai Mirsolavas ir Dragana, jaunojo tėvas Alfredas ir vyresnysis brolis Tobiasas. Svečiai buvo paprašyti susirinkti Miuncheno oro uoste iš kur visų nuostabai buvo nuskraidinti į Veneciją.

Nors svečių sąrašas griežtai slepiamas manoma, kad puotoje dalyvauja „Bayern“ klubo prezidentas Uli Hoenessas, Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas, nacionalinės komandos puolėjas Thomas Mulleris, teniso žvaigždės Angelique Kerber ir Andy Murray, kalnų slidininkas Felixas Neureutheris ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)