Futbolininko, kuris pervestas į antrą komandą, automobilis jau laukė liepos 8-ą dieną. Tądien jis surengė trumpą spaudos konferenciją, kurioje atsiprašė už savo elgesį naktiniame klube Monte Karle. Ten A. Kokorinas kartu su kitu Rusijos rinktinės žaidėju Pavelu Mamajevu skambant Rusijos himnui už tūkstantines eurų sumas gėrė prabangų šampaną.

Pranešama, kad abu žaidėjai šampanui (vieno butelio kaina – 500 eurų), kurio užsisakė net 500 butelių, pirkti išleido 250 tūkst. eurų.

Kai informacija apie linksmybes Monte Karle tapo vieša, Rusijoje kilo nemenkas skandalas.

Kaip leidiniui pranešė automobilių salonas „Avangard“, kuriame buvo užsakytas automobilis, A. Kokorinas dar už pirkinį nesumokėjo.

Rusijos rinktinė Europos futbolo čempionate namo grįžo jau po grupių varžybų. Rusai sužaidė 1:1 su Anglija, 1:2 pralaimėjo Slovakijai ir 0:3 nusileido Velsui.

Pavelas Mamajevas ir Aleksandras Kokorinas

Pirmadienį (liepos 11-ą d.) įvykusiose Rusijos pirmos lygos čempionato pirmo turo rungtynėse „Zenit-2“ klubas su A. Kokorinu sužaidė lygiosiomis 1:1 su Saratovo „Sokol“ ekipa. Sankt Peterburgo klubo fanai necenzūriniais išsireiškimais keikė A. Kokoriną ir pripūtė oro balionus, kurie buvo šampano butelių formos.

"Zenit" fanai šaiposi iš Aleksandro Kokorino (Sovsport.ru nuotr.)