Be to, Madrido „Atletico“ klubui atstovaujantis prancūzas dar atliko du rezultatyvius perdavimus.

Nors A. Griezmannas futbolo čempionatą gimtinėje užbaigė savo kraityje turėdamas ir „Auksinį kamuolį“, ir „Auksinį batelį“, tačiau jis vis tiek jam baigėsi su kartėliu – favorite laikyta Prancūzija finale per pratęsimą 0:1 pralaimėjo portugalams.

Geriausią čempionato žaidėją rinko iš 13-os narių sudaryta UEFA techninių stebėtojų komanda, kurioje buvo ir vienas žymiausių trenerių seras Alexas Fergusonas.

„Antoine Griezmannas buvo grėsmė kiekvienose rungtynėse. Jis sunkiai dirbo dėl savo komandos ir pasižymėjo techniškumu, vizija ir sugebėjimu užbaigti atakas. Techniniai stebėtojai vieningai sutarė, kad jis buvo išskirtinis šio turnyro žaidėjas“, – sakė šios komisijos vadovas Ioanas Lupescu.

Ta pati komisija iš geriausių žaidėjų taip pat sudarė ir simbolinę rinktinę. Ji atrodo štai taip (4-2-3-1): Rui Patricio (Portugalija); Joshua Kimmichas (Vokietija), Jerome Boatengas (Vokietija), Pepe (Portugalija), Raphaelis Guerreiro (Portugalija); Toni Kroosas (Vokietija), Joe Allenas (Velsas); Antoine Griezmannas (Prancūzija), Aaronas Ramsey (Velsas), Dmitri Payet (Prancūzija); Cristiano Ronaldo (Portugalija).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)