Knygos pristatymas vyks Vilniaus šv. Pranciškaus Asyžiečio (Bernardinų) bažnyčioje liepos 17 dieną po šv. Mišių. Renginyje dalyvaus brolis kunigas Julius Sasnauskas, OFM, pokalbį ves Vilniaus universiteto docentas, buvęs Lietuvos ambasadorius prie Šventojo Sosto Vytautas Ališauskas.

Popiežius Pranciškus

Knyga „Dievo vardas – Gailestingumas“ išleista 82 pasaulio šalyse. Kalbėdamasis su Vatikano apžvalgininku Andrea Tornielli, popiežius Pranciškus, pasitelkdamas jaunystės prisiminimus ir jautrius epizodus iš savo ganytojiškos patirties, pasakoja, kodėl taip stipriai troško neeilinių Šventųjų jubiliejinių metų.

Paprastais ir tiesiais žodžiais popiežius Pranciškus kreipiasi į visus planetos vyrus ir moteris, šitaip pradėdamas nuoširdų ir asmenišką dialogą. Pagrindinė, popiežiui labiausiai rūpinti tema – gailestingumas. Ji visada buvo jo liudijimo, o dabar ir pontifikato, atspirties taškas.

Knygos viršelis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)