Kaskart, kai svarstote, ką rengtis vakarėliui, pagalvokite apie kelis paprastus dalykus, kurie tikrai yra jūsų spintoje: pastelė, aksesuarai ir marškiniai. Bet apie viską iš eilės.

Vasarą vakarėlyje vis daugiau šviesių spalvų, kurios išryškina puikų įdegį ir padeda išsiskirti iš minios, kur vis dar karaliauja juoda. Puikus pasirinkimas, ypač jei drabužiai yra tinkamų siluetų ir audinių.

Ryškūs aksesuarai – tobulas sprendimas vasarą, kai nesinori sluoksniuoti drabužių, ieškoti įmantrių derinių arba reikia greitai iš dieninės aprangos persikūnyti į vakaro divą. Masyvūs auskarai, akį traukiantis kaklo papuošalas, ryškios apyrankės – puikūs pasirinkimai vakarėliui. Svarbu juos dėvėti ne visus iš karto, o išsirinkti vieną.

Vyrams į vakarėlį, panašu, užtrunka susiruošti nei daug, nei mažai – greičiausiai vos kelias minutes, kai užsimeta trikotažo marškinėlius ar marškinius, švarką ir atrodo puikiai.

Trys patarimai:

Jei norite dėvėti labai aptemptą suknelę, pabandykite kūną formuojančius apatinius – jie išlygins visus silueto nelygumus. Tai mažytė Holivudo ir Raudonojo kilimo gražuolių paslaptis.

Jei renkatės masyvius auskarus, suimkite plaukus. Tai nedidelis triukas, kuriuo dar labiau atkreipsite dėmesį į savo kaklą, dekoltė, veidą, o auskarai neįsipainios palaiduose plaukuose.

Vakare vyras visuomet labiau pasitempęs atrodo su švarku ir trikotažo marškinėliais arba marškiniais, nei vien su trikotažo marškinėliais. Nepamirškite, kad švarkas, dėvimas prie džinsų, neturi būti kostiumo švarkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)