Paganyti akis į gražiausius žiedus šeštadienį kviečia solidžia tarptautinių įvertinimų kolekcija garsūs „Virtuvės mitų griovėjai“. Ir mažiausia, ko galima iš jų tikėtis, yra nauja staigmena - nepamirštama šventė akims ir gomuriui.

Šį kartą „Exit vasaros rezidencija“ svečiai pirmieji turės galimybę pamatyti ir įvertinti unikalų VMG gėlių ir kokteilių šou.

„VMG gėlės naktį nemiega… - intriguoja gėlių paradui vadovausiantis Alfas Ivanauskas. - Tad kokteilius puošime rinktinėmis gėlėmis, sproginėjančia karamele ir kitais moderniais ingridien-tais, įprastus skonius paverčiančiais mažais stebuklais. Neabejotinai, kokteiliai šią naktį tiesiog sužydės.“

O kad gražiausios nakties gėlelės nenuvystų ir sulauktų auštančio ryto, pasirūpins „G Spot DJ’s“ komanda. Juk gražuolėms žydėti naktį tereikia mėgstamos muzikos ir daug dėmesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją